Change font size   Print view

Un barbat infidel a fost descoperit de sotie chiar de ziua l

Discutii piperate cu si despre sex, fantezii, femei, barbati

Un barbat infidel a fost descoperit de sotie chiar de ziua l

Postby Constantino » Mon Apr 19, 2010 7:06 am

Un barbat infidel a fost descoperit de sotie chiar de ziua lui, prin intermediul unui show radio.

Davor Ivanovic ii spusese sotiei lui, Jasna, ca pleaca singur intr-o calatorie de afaceri la Zagreb, Croatia.

Intre timp, Jasna a aranjat ca barbatul sa fie sunat de un DJ de la postul sau de radio favorit, pentru a-i face o surpriza de ziua lui .

DJ-ul l-a sunat pe Davor, iar la telefon a raspuns o femeie, care le-a spus celor de la radio ca partenerul ei face dus.

Acesta a preluat in cele din urma apelul si a precizat ca femeia care le-a raspuns este sotia lui.

Nervoasa la culme, adevarata lui sotie, care asculta in acel moment show-ul, a inceput sa urle in timpul emisiunii, intrebandu-si sotul cine este femeia de langa el.

Davor, indignat la randul sau de situatie, i-a acuzat pe realizatorii show-ului ca au distrus o familie fericita: "Cum ati putut sa-mi faceti asta? Avem copii!"
Constantino

Re: Un barbat infidel a fost descoperit de sotie chiar de zi

Postby francisca09 » Mon Apr 26, 2010 6:07 pm

Tare de tot faza!Cred ca acuzatiile lui nu-si mai aveau rostul;cel care a distrus casatoria a fost chiar el nicidecum realizatorii emisiunii;cat despre ea sincer o compatimesc nu-i chiar cel mai placut mod de a afla ca sotul tie infidel
francisca09

Location: vaslui,suburbia brodoc,str.enachita vacarescu,nr.25

Return to Discutii 18+